Keuken kopen in Leiden 

Op zoek naar een nieuwe keuken ? Neemt u dan snel een kijkje bij Dealplein in Leiden. Wij hebben alles waar u naar op zoek bent voor uw keuken. In het assortiment van Dealplein in Leiden hebben we een grote keuze voor de indeling van uw keuken. Door onze vele opties zult u altijd een keuken vinden die precies bij uw stijl past. Al onze keukens zijn te koop voor scherpe prijzen, maar zijn tegelijkertijd ook van een topmerk : PRONORM Keukens. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat het tijdens uw zoektocht aan niets ontbreekt. Graag tot ziens in onze showroom! 

Bij Dealplein hebben we een breed assortiment aan complete voordelige keukens.

Onze keukens zijn verkrijgbaar in alle opstellingen, kleuren, maten, stijlen en luxe.

 Wij leveren de inbouw apparatuur voor de keuken van Inventum met 5 jaar garantie.

Complete keuken in diverse stijlen bij Dealplein in Leiden

Bij het kopen van een complete keuken ga je niet over een nacht ijs. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende collecties en keukenstijlen, zodat er altijd iets bij zit dat u aanspreekt. Een moderne keuken is uitermate geschikt wanneer u op zoek bent naar een strakke, minimalistische uitstraling. Kiest u liever voor exclusiviteit en wilt u een luxe keuken kopen? Dan past een design keuken goed bij u. Wanneer u meer houdt van een huiselijke stijl, is het een goed idee om te kijken naar ons ruime aanbod landelijke keukens. Bij een industriële keuken kiest u voor een stoere uitstraling en robuuste materialen. 

 

Keuken kopen in Leiden bij Dealplein

U bent welkom in onze showroom in Leiden. Flevoweg 35 B.  Wij voorzien u graag van het beste advies op maat. Bij vragen kunt ons bereiken op 071- 5427092 via e-mail op info@dealplein.nl en via WhatsApp op 06-34930930.

 #Pronorm Logo