Sauna's

Dealplein heeft meerdere infrarood Sauna's in het assortiment. Infrarood sauna's zijn kleine cabines met infraroodstralers, de inrarood stralingswarmte die wordt afgegeven wordt direct opgenomen door het menselijk lichaam. Een infrarood sauna is een droge sauna die verwarmt wordt door infraroodstralen/warmte, de inrarood stralen hebben een gunstig effect op spier en gewrichtspijnen. Mensen met reumatiesche klachten kunnen veel baat hebben met een infraroodcabine.

Finse sauna's zijn sauna's die verwarmt worden via lucht, hierbij wordt de omgevingswarmte sterk opgewarmd en wordt het lichaam verwarmd via de omgevingslucht. Uw lichaam neemt die warmte op, waarna u begint te transpireren om uw lichaamstemperatuur weer op peil te krijgen. De Finse sauna's werken met hogere temperaturen, door de hogere temperaturen is de Finse sauna ideaal om te ontspannen en u kunt er van aromatherapie of opgietsessies genieten omdat de saunastenen overgoten kunnen worden met essentiële olieën Een ‘hete’ sauna is ook ideaal om weerstand op te bouwen tegen ziektes en om de conditie te trainen. U ontgift er bovendien uw lichaam mee

Mensen die antihistaminica, barbituraten, bètablokkers of diuretica gebruiken worden geadviseerd om voorzichtig te zijn met het gebruik van sauna’s. Deze geneesmiddelen kunnen het vermogen om te transpireren aantasten en kan ook leiden tot uitdroging.De mogelijke nadelen en gevaren van infrarood sauna’s zijn over het algemeen dezelfde als die van Finse sauna's. Dit komt doordat de nadelen en gevaren voornamelijk te maken hebben met hitte.

View as Grid List
Sort by
Display per page