Creëer de badkamer nu met eigen montage dienst bij Dealplein.nl in Leiden!

Badkamers en douchecabines in alle stijlen en formaten

Ben je op zoek naar een droombadkamer in de regio Leiden? Dan ben je bij Dealplein.nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod badkamers en douchecabines in diverse stijlen, formaten en prijsklassen, zodat je gegarandeerd de perfecte oplossing vindt voor jouw wensen.

Topmerken tegen scherpe prijzen

We werken samen met gerenommeerde merken zoals Wiesbaden Aqualine en Geberit waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Persoonlijk advies en deskundige montage

Bij Dealplein.nl staat de klant centraal. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te bespreken en adviseren je graag over de mogelijkheden. Ook beschikken we over een eigen montagedienst in de regio Leiden die jouw badkamer of douchecabine vakkundig installeert.

Naast montage van complete badkamers, bieden we ook diverse diensten aan om jouw droombadkamer te realiseren:

Sauna plaatsen: Wil je een heerlijke sauna in jouw badkamer? Onze ervaren monteurs installeren deze snel en vakkundig.

Badmeubel ophangen: Wij zorgen ervoor dat jouw badmeubel perfect waterpas en op de juiste hoogte hangt.

Kranen vervangen: Is je huidige kraan aan vervanging toe? Wij monteren graag een nieuwe kraan naar jouw keuze.

Bezoek onze showroom of neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom in Leiden. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Liever online shoppen? Bekijk dan onze website https://dealplein.nl/ voor ons complete aanbod. Ook kun je hier vrijblijvend een offerte aanvragen.