Dealplein.nl viert 10-jarig jubileum!

Dealplein.nl viert 10-jarig jubileum!

10 jaar persoonlijk contact en ouderwetse service

Met trots viert Dealplein.nl dit jaar haar 10-jarig jubileum! Al 10 jaar lang is dit familiebedrijf een begrip in Leiden en omgeving. In tegenstelling tot de grote megastores staat bij Dealplein.nl persoonlijk contact en ouderwetse service centraal. En dat is precies wat klanten zo waarderen.

Jubileumaanbiedingen: extra korting op badkamers en douchecabines

Om het jubileum te vieren, staan er de komende weken in de showroom van Dealplein.nl vele opstellingen van badkamers en douchecabines met extra korting. De prijzen zijn zelfs lager dan die van de grote badkamerwinkels! Dus ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of douchecabine? Dan is dit hét moment om langs te komen bij Dealplein.nl.

Grote keuze aan vloer- en wandtegels

Op de tweede verdieping van de showroom vind je een grote keuze aan vloer- en wandtegels in diverse kleuren, stijlen en formaten. Met zo’n ruim aanbod vind je altijd de perfecte tegel voor jouw badkamer of keuken.

Deskundige montage door eigen montagedienst

Dealplein.nl heeft een eigen montagedienst voor de regio Leiden. Ervaren monteurs, zoals Hamid op de foto links, zorgen voor vakkundige montage van jouw badkamer of keuken. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat.

Bezoek de showroom of neem contact op

De showroom van Dealplein.nl is gevestigd aan de Flevoweg 35b in Leiden. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met Dealplein.nl via 071-5427092 (van 10.00 tot 22.00 uur) of de website: Dealplein.nl

BadkamerBadkamermeubelBadmeubelDealpleinDouchecabineVrijstaandbad